Adriabager | Резервни делови и опрема за градежни машини

категории

Веќе 8 години!

ADRIABAGER е онлајн портал на компанијaта BITERRA d.o.o. Тука можете да нарачате квалитетна додатна опрема и резервни делови за вашата градежна механизација (БАГЕРИ, РОВОКОПАЧКИ, НАТОВАРУВАЧИ, БУЛДОЖЕРИ, ДАМПЕРИ, ГРЕЈДЕРИ, ЧЕКАНИ, АСФАЛТЕРКИ, ВАЉАЦИ, КАМИОНИ...)

Нашата продажна програма содржи:

- Резервни делови за градежни машини ( CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, JCB , DAEWOO, DOOSAN, HYUNDAI, TEREX, YANMAR, KUBOTA, TAKEUCHI, O&K, AIRMAN, PEL-JOB…).

- Гумени гасеници и гумени папучи од производителите MINITOP, BRIDGESTONE и GTW. -Шасија и метални гасеници ( ролни, запченици, плочи, ланчи..).

-Резервни делови и шпицови за хидраулични чекани ( MONTABERT, KRUPP, ATLASS COPCO, FURUKAWA, INDECCO, D&A, TECNA, NPK, RAMMER, JCB…)

-Хидраулични пумпи, погонски редуктори, стакла.

-Корпи, чекани, брзи спојки, фрези, грајфери, сврдли и сл.

-Заби и ножеви за корпи, фрези и сл.

-Резервни делови, чекани, облоги и греди за млинови и дробилици.

-Алуминиумски рампи за натоварување ( носивост од 800 kg до 40 t ).

-Половни и ремонитирани делови ( пумпи, шасија, разни делови за багери...).

-Организација за купување и превоз на машини (домашен и во странство). Ние на нашите клиенти и нудеме краток рок на достава, стручни совети и соработка.

Нашите добавувачи се од: Германија, Италија, Франција, Велика Британија, Шведска, Норвешка, Јужна Кореја, Кина,Тајван и САД.

Наши вредности се: СИГУРНОСТ, БРЗИНА, ПРОФЕСИОНАЛНОСТ И СОРАБОТКА.

Визија Ние се стремиме да станеме сигурен и брз снабдувач на квалитетна додатна опрема и квалитетни резервни делови.

контакт

Тоше Гогов

+389(0)77755403

info@adriabager.mk

Adriabager | Резервни делови и опрема за градежни машини


Избрана
(9 proizvodi)